dec
9

Nézzük mert muszáj. Mert szeretjük bámulni nők mókusait. Az egykori viva műsorvezető,Oli után majdnem elhittük a bexawazás tixta. Hittünk benne akkor is, mikor a Győzike szeretőjét eljátszó, majd később Gigiként beköltöző erotikus munkás esett be az ajtón. Akkor is, ha a testwérként statisztáló Béci lőfegyverrel pózol facebook oldalán. A kozsólelkü Gombi bejutása már az Rtl-nél is betette a kaput. Mindössze 2 teloxámról érkeztek a szawazatai. Nem xabályelenes csak nem fair.

Érdekes, hogy a lakásukat hitel miatt elwextő wadócnál Anikó több szavazatatot kapott, és így ő szórakoztathat minket. Tegnap este megosztotta velünk azt is, frigid és soha nem volt még orgazmusa. Ha ezt nem közli mintegy 2millió webkukkoló elött, másnap talán a nap sem süt ki. Alekosz a bugyitolvaj piperkőc és az éjszakai klubban műanyagra vetkőző Szandika mindenképen segített volna neki . Előbbi, barátai szerint tartós kapcsolatra képtelen, utóbbi egy majd 60éves baráttal él. Érdekes akwárium, csak valaki dobjon nekik végre kukacot.

Diwat azt xajkózni, nem nézek ilyen xart, miközben pontosan naprakéx wagyok a műsorbol. Nem egyedül, hanem mintegy 3millióan nem nézzük :D Bevallom, nézem és szórakoztat az emberkert. Béci nem. 4napig alkoholkómában oxtotta az éxt miközben egyetlen érthető szava 'ge*ci'. Igen, és a 12es karika alatt ez meg sem kottyan.

Szandika mára az orxág kedveskéje lett. Vártunk egy szilikonal töltött pulykát, de pozitív csalódásként egy nagypofájú de értelmes pitsát kaptunk. Hogy egy középkorú romával él és saját bevallása szerint a férfi 'be van idomitva', elnézzük neki.

 

nov
19

Elment Tóbi a tengerimalac

Címkék: emlékek | Szerző: flexsnake | 7:44 pm

Túl emberi voltál állatnak.

Ma 2010.11.19-én délután 5óra tájban elmentél. Siettem haza, de sajnos már csak a tested találtam.

Emlékszem mikor hozzám kerültél napokig játszottuk az éjszaka kirágod magad a kosárból, nappal befoltozom játékot. Te győztél. Szabadon éltél a konyhában Reggel egy kört futottál vidáman, majd a korral ez elmaradt. Unalmadban utánoztad az ablak mellett csiripelő madarat, amivel dbbenetet váltottál ki a hallgatókban. Te voltál a cégér, a kedves állat aki várt mikor hazaértem, ugrott a fűbe amit zacskóban hoztam.

Eltört a lapát amivel sírod kiástam, körömmel a zuhogó esőben folytattam, akkor én is olyan voltam mint te, nem adtam fel egy percig sem.

Most már nem fáj semmi, tudom. Hiányzol!

"Jó barát ki erre jársz
Itt egy szomorú emléket találsz
Kicsiny lánykát őriz-e föld
Csendben idézi fel őt"

 

 

sze
15

 Ki ne ismerné a Fásy mulatós c.műsort..... Jaj nekünk. Nos, Fásy Ádámnak van egy 12éves lánya aki megcsillogtatta "tehetségét". Papi annyira jó fej vele, hogy a Fásy szépségverseny jogaival is a lánya rendelkezik :D Nos, hallgassuk meg Fásy Zsülike "tehetségét". Lesz egy újabb Kiszel Tüncikénk?

 

süti beállítások módosítása