jan
27
Hajat rabolt két motoros fényes nappal a nyílt utcán Brazíliában: egy nő másfél méter hosszú hajkoronáját.

A hölgy húsz éve növesztette haját és a végzetes napon sem fodrász felé igyekezett, hanem templomba, amikor a két motoros megállt mellette és villámgyorsan levágta a haját valamivel váll fölött, majd elviharzott.

A rablók feltehetően eladják zsákmányukat, amelyért akár 200 ezer forintnyi összeget is kaphatnak.

A nő nem sérült meg a támadásban, amely Aracaju városában történt. A településen ez volt a második ilyen eset, de más brazil városokban is előfordul hajrablás.

Forrás:
MTI

Az emberi hajnak igencsak borsos ára van a piacon.A gazdag hölgyek előszeretettel használják hajhosszabbításra és pótlásra is.Már meg is jelent lelki szemeim elött a hajdiller aki egy sökét sikátorban üzletet köt a fodrásszal vagy egy hajra áhítozó megrendelővel.Persze azért nem olyan vicces ha valakinek ellopják a haját, szerencsére én ettől teljes védelem alatt állok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr82313232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása