jan
26

Libanonban a férfiaknak törvény adta joguk, hogy nőstény állatokkal közösüljenek. Az a muszlim férfi, aki hím állattal közösül, halállal büntetendő.
Bahrein-ban nincsen könnyű dolga a férfi nőgyógyászoknak: mivel törvény tiltja, hogy az orvos egyenesen belenézzen páciense legtitkosabb testüregébe, ezért a nőgyógyász csak a kezében tartott tükör segítségével visszapillantva veheti szemügyre a hölgyek altesti problémáit.

A legtöbb közel-keleti ország törvénykezésében szerepel az az iszlám törvény, amely szerint bűnt követ el az a személy, aki annak a kecskének vagy juhnak a húsából eszik, amellyel előtte közösült.

Ománban törvény mondja ki, hogy azt a tevét, kecskét vagy juhot, amellyel egy férfi közösült, az aktus után le kell vágni és az állatot el kell égetni. Annak a férfinek, aki az erőszakot elkövette, az elpusztított állat piaci árát meg kell fizetnie a tulajdonosnak.

Iránban törvény sorolja fel, hogy mely állatokkal lehet közösülni: kutyával, macskával, szamárral, juhhal, tevével és galambbal nem probléma a testi szerelem. A törvény ugyanakkor felhívja a férfiak figyelmét, hogy vadállatokkal, különösen az oroszlánokkal veszélyes lehet a nemi aktus.

(A bestialitás, vagyis az embereknek állatokkal való nemi érintkezése koránt sem valami arab specialitás. Az évezredek óta az arabokkal egy földrajzi térségben élő zsidók törvényei is hasonlóak voltak, és sok esetben megegyeztek a mellettük élő perzsa és arab törzsek vallási törvényeivel. A zsidókra az arabokéhoz hasonló törvények vonatkoztak nem csak az állatokkal történő nemi aktus, hanem a lopás miatti kézlevágás vagy a házasságtörő asszony halálra kövezése esetében is.

Nem csak az araboknál, de a zsidóknál is voltak vallási célból végrehajtott, élő emberek megölésével és élő állatok levágásával járó misztikus szertartások, de a jelenlegi zsidó államra ez már nem jellemző, és az araboknál is csökkenő tendenciát mutat. Az állatokkal való közösülés nem csak Észak-Afrikában, de délebbre, a feketék lakta részen is gyakori, és előfordul kivétel nélkül minden földrészen. [lásd alább az Egyesült Államokban a mai napig érvényes vonatkozó törvényeket]

A dunántúli városok és falvak lakossága még élénken emlékszik azokra a szovjet tisztekre és katonákra, akik a lopott pálinkától, arcvíztől, fagyállótól vagy sósborszesztől berúgva, fejükön vöröscsillagos sapkával, egyik kezükben a gatyájukat tartva, a másikkal a tehén farkát felemelve egy felfordított vizesvödrön állva rondítottak bele az ártatlan magyar tehenek fenekébe. A dicsőséges Vörös Hadsereg orosz és ázsiai származású tagjai előtt a kutyák, birkák és a csinosabb disznók sem voltak biztonságban - a szerző)

A legtöbb közel-keleti országban törvény tiltja, hogy az élők szemügyre vehessék az elhunytak nemi szervét. Ezért a lábközt minden esetben le kell takarni, ha más nincs kéznél, akkor kővel vagy egy darab fával.

Líbiában Kadhafi törvényekkel harcol a nők jogaiért: a vőlegénynek 35 ezer dollárnak megfelelő készpénzt, két marék aranyékszert, egy tevét, és alku tárgyát képező, bizonyos számú kecskét kell adnia a kiszemelt lány apjának. A szegényebb líbiai legények ezért Egyiptomba vagy Tunéziába utaznak asszonyt venni, mert ott még 200 dollárba sem kerül egy jó állapotban lévő feleség.

Indonéziában egy pár szavas törvénnyel intézték el a fiatalok könnyen fellobbanó vágyát: akit önkielégítésen kapnak, azt a törvény értelmében lefejezik.

Guam szigetén elismert foglalkozás a hivatásos közösülő. Feladata, hogy fizetség ellenében elvegye a fiatal lányok szüzességét. Ennek oka az a törvény, amely tiltja a még szűz lányok férjhezmenetelét.

Hong Kongban az a feleség, aki megbizonyosodott arról, hogy megcsalja a férje, annak törvény adta joga, hogy megölje hűtlen hitvesét. Egyetlen kitételt tesz a jog: az asszonynak puszta kézzel kell érvényt szereznie a törvénynek.

Kolumbiában külön törvény mondja ki, hogy az asszony csak a férjével élhet házaséletet. A nászéjszakán a menyasszony anyjának szemtanúként kell végignézni az aktust.

Bolíviában törvény tiltja, hogy egy férfi egyszerre közösüljön egy nővel és a lányával.

Londonban törvény tiltja az álló motorkerékpáron való közösülést.

Az angliai Liverpool városában a törvény egyedül a trópusi kishalakat áruló üzletekben engedélyezi, hogy a női eladók félmeztelenül dolgozzanak.

Alaszkában törvény tiltja, hogy a férfiak a városok utcáin rénszarvasokkal közösüljenek.

Maryland államban tilos gumi óvszert árulni automatából. Kivételt képeznek azok a nyilvános helyek, ahol alkoholos italok kaphatók. Az állam területén törvény tiltja az orális szexet.

Minnesota államban törvény tiltja a férfiaknak, hogy élő hallal közösüljenek. Ugyan ebben az államban tilos a férjnek a feleségével közösülni, ha fokhagyma- hagyma- vagy szardínia-szagú a lehelete. Amennyiben a gusztustalan ember nem mos fogat az asszony kérése ellenére sem, akkor ez súlyosbító körülménynek számít a bíró előtt.

Ohio államban tilos a hölgyeknek meztelenül mutatkozni egy férfi fényképe előtt.

Washington D.C.-ben, az amerikai fővárosban a párok csak hagyományos - misszionárius - pózban közösülhetnek.

Nevada állam törvényhozóinak tilos hímvesszőt formázó vagy utánzó ruházatban részt venni hivatalos értekezleten. Ebben az államban kötelező a gumi óvszer használata, házaspároknak is.

A kaliforniai Ventura megyében élő kutyáknak és macskáknak tilos írásos engedély nélkül közösülni.

Texas állam területén a disznóknak tilos a városi repülőtereken közösülni.

Texas államban megengedett a baromfiakkal való közösülés. A törvény szerint a csirkéket előre-hátra húzogatni tilos, a mozgást az akcióban résztvevő másik félnek kell végeznie.

A Texas állambeli Dallas megye területén tilos a hölgyeknek 30,48 cm-nél hosszabb szexuális masszírozót tartani a munkahelyükön.

West Virginiában tiltja a törvény a nemi együttlétet a 18,14 kg-nál nagyobb súlyú állatokkal.

Virginia államban található Romboch város lakóinak tilos villanyfénynél közösülni.

Arizona államban egy háztartásban csak egy guminőt és kettő szexuális segédeszközt lehet tartani.

Florida államban tilos tarajos süllel közösülni.

Mississippi államban törvény tiltja a férfiaknak, hogy szexuálisan felizgatott állapotban felálljanak a székükről.

Washington államban törvény tiltja a szüzekkel való közösülést. A törvény külön kiemeli, hogy nincs kivétel a nászéjszakán sem.

Utah állam Tremonton városában tilos a nőknek szirénázó mentőautóban közösülni.

Louisiana állam területén a törvény tiltja, hogy a taxisofőrök munka közben az első ülésen közösüljenek. Ez a tevékenység sem menet, sem várakozás közben nem folytatható.

Oregon államban tilos a férjeknek közösülés alatt káromkodni.

Illinois állam Oblong városának törvényei tiltják, hogy valaki közösüljön az esküvője napján akkor, ha az ünnepség előtt halászott vagy vadászott. Champagne városában törvényt sért, aki a ház- vagy a telekszomszédjának szájába vizel.

Iowa állam Ames városa megtiltotta, hogy a férjek közösülés után több mint három üveg sört igyanak.

Wyoming állam Newcastle városa börtönbüntetéssel sújtja azokat a párokat, akik az élelmiszerüzletek mélyfagyasztott árukat tároló kamráiban közösülnek.

Wisconsin állam Connorsville városkájában szigorúan tiltja a törvény, hogy a férj akkor süsse el a fegyverét, mikor a feleségének orgazmusa van.

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr99312021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

japanautos 2008.01.26. 16:52:23

Nagyon jól szórakoztam... ;-) köszi....
Amerika, bolondok fődje...

NoMojito 2008.01.26. 17:13:27

Az gondolkodtam hogy a törvények csak „reagálnak” az emberi viselkedésre. Elméletileg csak okkal jönnek létre, bár volt itt pár amit kivételnek érzek. Ennek fényében oly csodálatos az ember. :))

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.26. 17:20:20

A törvények azért vannak hogy az adott hely normáinak megfelelő viselkedésre birják az embereket.A törvényeket úgy alakítják hogy az adott helyen lévő általánosan elfogadott dolgoknak helyet biztosítsanak :D

dortimcsi 2008.01.26. 17:25:36

"Törvény tiltja a szüzekkel való közösülést. A törvény külön kiemeli, hogy nincs kivétel a nászéjszakán sem."

És így marad valaki egész életére szűz:D:D

Wannabe 2008.01.26. 17:28:51

"élő emberek megölésével és élő állatok levágásával járó misztikus szertartások"

Wow, nem is gondoltam volna, hogy nem élő embert is meg lehet ölni...

négerbirka 2008.01.26. 17:53:27

Nevadában "kötelező a gumi óvszer használata, házaspároknak is."

aha. és hogy szaporodnak a nevadaiak?

a többit is te találtad ki, vagy valahol olvastad?

NoMojito 2008.01.26. 17:57:06

Akkor is használja ha a lábára tekeri, csak nem rendeltetésszerűen.

kyanzes (törölt) 2008.01.26. 18:03:14

Magyarországról meg el lehet menni.

peca1000 2008.01.26. 19:02:45

Indonéziában mindennap lefejeztek volna :)

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.26. 19:04:55

Ezeket nem én találtam ki sajnos :D Amerika hülye államai méghülyébb kisvárosaiban vannak olyan törvények amik ugyan le vannak fektetve de nem tartják be :D
Valószínüleg egy bizonyos eset miatt hozták ezt rendelkezésbe és a hasonló esetek kikerülésére szolgál.Nede ugye egy percig sem kell komolyan venni hogy utcák közepén rénszarvasokkal kefélnének :D

Ird be googleba: szextörvények nálam 261 találat volt :D

Szem 2008.01.26. 19:15:15

az USA-ban esetjog alapján törvénykeznek, tehát nem kizárt, hogy ez mind megtörtént :)

MorciDorci 2008.01.26. 19:27:11

Kimaradt egy nagyon helyes: Tallinnban tilos szex közben sakkozni...

Blogpont Huba 2008.01.26. 19:27:32

Azért a tarajos süllel való aktus nem lehet kispálya!

2008.01.26. 19:28:31

"Bolíviában törvény tiltja, hogy egy férfi egyszerre közösüljön egy nővel és a lányával."

A nő lányával, vagy a saját lányával? :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.26. 19:29:25

Na azért nemszabad tarajossal de oroszlánnal sem túl bölcs :D
Ez a szex közben sakkozni hol volt? :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.26. 19:34:02

A nő lányával és hármasban :D Nemcsak a vacsoránál lehet mindent megbeszélni :D

AP (törölt) 2008.01.26. 19:46:30

Az se semmi, hogy az esküvő után a feleség anyjának meg kell tekintenie az aktust..
Arra ugyanott nincs szabályozás, hogy beszállhat-e? Ha már ott van..

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.26. 19:52:35

Hallotam már olyanról hogy bizonyos törzseknél talán a férj anyja ellenőrzi az esküvő elött hogy a lány szűz-e még :D Meg a nászéjszaka után is hogy várható-e gyerek :D
Én visszaállitatnám az első éjszaka jogát :D

aranyhaj.blogspot.com 2008.01.26. 21:26:21

Nevadában mellesleg legálisnak számít a prostitúció. Az állatokkal fajtalankodásról nálunk is születhetne törvény (lásd a napokban netre került videót...) aranyhaj.blogspot.com

◄ViZion 2008.01.26. 21:27:10

erre a szűzhártyaszaggatói állásra beneveznék...
jelige: csak kétlábúak XX kromoszómával

Dekatlon 2008.01.26. 21:51:00

Az a nagyon szánalmas és szomorú, hogy a szerző (vagy az idézett szerző) a cikk egyharmadánál magyarázkodni kezd az arab szexblokk után, hogy jajajaj, nem csak ők, nem csak ők, de tééényleg, ne robbantsatok fel!
Ügyesebben, jobban vegyítet cikkekek (pl. egy arab, egy usa) az egész elkerülhető lett volna. Vagy épp ez volt a cél?

Celtic 2008.01.26. 22:22:14

Teccett :)
De az a "szuz lannyal kozosulni" tenyleg erdekes.
Meg a "csak kotonnal".

A tobbi meg elkepzelheto, de ezek...Csak van kivetel vagy valami hasonlo.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.01.26. 22:51:29

néddmá! egy dohányos blog...

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.01.27. 00:28:33

Baszkikáim, ti soha nem hallottatok még a hoax fogalmáról? Ez az egész cikk egy nagy hülyeséghalmaz. Csak keressetek rá valamire, pl. a liverpooli félmeztelen csajokra

www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/3950/

Valami, ami a "jelenleg is érvényes" kitételt cáfolja (marylandi orális szex):

www.sodomylaws.org/usa/maryland/mdnews11.htm

Olyan helyeken, mint pl. a www.weirdsexlaws.com, egész könyvtárnyi van ilyen hülyeségekből. Bárki beküldhet, kirakják a honlapra. Mindjárt én is beküldök valami ökörséget.

Lord_Cica (törölt) 2008.01.27. 00:33:01

Bezzeg iszlám nők biztos nem dugathatják magukat kecskével.
Szemét férfisoviniszták!

geekblog.hu · http://www.geekblog.hu 2008.01.27. 02:46:53

egy ismerősöm mondta, egy hét nélkülözés után, fent az erdélyi havasok dús, zöld mezein legelésző tehenek ringó farát meredten nézve:

"... tudod, nekem mindegy, hogy az eleje legel, csaka hátulja álljon meg..."

kishíján kirobbant a NIVA ablaka a röhögéstől :D

avenger 2008.01.27. 04:58:08


Miert kell az ilyen butasagokat lekozolni?
Aprilis elseje van?
NEPBUTITAS

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.27. 07:27:59

Ugylátom ez lett a legnépszerübb post :D A teljes cikk egy talált oldalról lett átvéve, természetesen odaírhattam volna hogy forrás xy oldal de mivel olyanyian átvették egymásra mutogatva, neméreztem szükségét hogy egy századik oldalt is forrásnak jelöljek meg.
Lehet persze azon vitatkozni hogy mennyire irreálisak ezek illetve hogy valós adatokat tartalmaz-e, de felesleges.
Egy célja van a szórakoztatás :D
Ne tessék hírértékü tartalmat feltételezni a postok mögött, nemis tudományos blog :D

kpityu2 2008.01.27. 08:27:43

Köszönöm, hogy betetted. Remekül szórakoztam. :)

Áhoy 2008.01.27. 08:54:04

Én itt csak egy normális törvényt találtam, ami Magyarisztánban is jól jönne: lopós ember kezének levágása. Azt hiszem igazán fellendülne a művégtag-biznisz. Főleg felsőbb (politikusi) körökben lenne szükség a sok kézfejpótlásra.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.27. 09:30:43

Nemkevés ezekben a politika sem :D
A bürokráciára ékes példa:
"A kaliforniai Ventura megyében élő kutyáknak és macskáknak tilos írásos engedély nélkül közösülni."
Vagy ugye a törvényhozás:
"Nevada állam törvényhozóinak tilos hímvesszőt formázó vagy utánzó ruházatban részt venni hivatalos értekezleten."
Szerencsére itthon nem tilos sehol fasz-ul viselkedni vagy megjelenni :D

Gericop · http://gericop.blogspot.com 2008.01.27. 14:45:28

Szerintem itt van egy pár kamu is... pl.:
"Washington államban törvény tiltja a szüzekkel való közösülést. A törvény külön kiemeli, hogy nincs kivétel a nászéjszakán sem."
Ez azért lenne érdekes, mert másképp elég nehéz elveszteni a szüzességet...
Vagy ez is:
"Nevada állam [...]. Ebben az államban kötelező a gumi óvszer használata, házaspároknak is."
Akkor ezek szerint, ha ebben az államban valakinek gyereke születik, rögtön le is csukják, mert nem használtak óvszert?

Szóval sztem ezek pl. eléggé kamuk...

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.01.27. 17:00:26

Van olyan város ahol tilos a dohányzás otthon, gondolhatod hogy mennyire ellenőrzik az ilyet :D
Ezek olyan törvények elméletileg amik valami miatt születtek egy bizonyos eset miatt, nem azt jelenti hogy ez egy betartandó dolog.Náluk ha megbüntetnek azért mert birkát kergettél a tetőn onantól kezdve ez egy lejegyzet tiltó törvény lesz :D Az az érdekes hogy miért születet egyáltalán nemely hülye dolog :D

Bárány 2008.01.27. 17:20:26

Az amerikaiak hülyék...:D:D:D

Kájzerszóze 2008.01.31. 10:26:40

ekkora hülyeséget....

nálunk meg olyan van, hogy 14 év alatt nem lehet szexuális kapcsolatot létesíteni, akkor sem ha a csaj beleegyezik, mert az akkor is erőszak... Kérdem én, hogy van akkor, hogy 12-13 éves lányok gyereket szülnek?? ennyit a törvényekről. ez is olyan dolog, amit senki sem tart be. Se Amerikában, se nálunk.

Rebca 2008.01.31. 22:53:38

Elég "fake fact"-nek tűnik. Ilyen hülyeséget ki hallott már, hogy tilos szüzekkel közösülni?
süti beállítások módosítása