jan
30

Gyártsunk pénzt!

Címkék: profit pénz | Szerző: flexsnake | 12:47 am
Miért?
Pár éve kezdtem neki mindenféle programnak, hogy a nettel eltöltött időm anyagiag is hasznos legyen.Természetesen énis átestem a szokásos bökkenőkön...Nemfizető cégek, aránytalanul kevés bevétel...
 Majd sikerült megtalálni azt a koncepciót amiben ha milliómos ugyan nem is lesz az ember, de eltartja magát a neten.
Érdemes?
 Én domain  vásárlásra, online játékokra szoktam fordítani a megkeresett pénzt, de mindenki maga dönti el hogy milyen formában ver a seggére :D
 A lényeg hogy valódi pénzről van szó amit ha kedvünk szottyan ki is vehetünk.
Elöre bocsájtom hogy nem reklámozom olyan dolgokat hogy fizes be X összeget...Minden általam használt program teljesen ingyenes.
hogyan?
 Elöször is mivel nagy részt külföldi cégeknek dolgozik az ember ha pénzt akar látni, nyit egy PayPal számlát ez ingyenes és nagyban megkönnyíti a külföldi pénzmozgást.Persze az sem elhanyagolható hogy szinte az összes webáruház elfogadja a PayPalt :)
A számlanyitás menete:
Kattints az alábbi bannera:
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.





A megnyíló oldalon alul van egy SIGN UP TODAY felíratú gomb, bátran kattints rá.
A következő oldalon válaszd ki a Personal Account számlát lejjebb magyarországot vagyis hungaryt, alatta mivel magyar nyelven még nem elérhető a paypal az u.s. english opció lesz a nyerő.
Ha ezzel megvagyunk a continue gombal lépj tovább.
A következőkben valódi adatokat adj meg ez ugyanis egy valódi bank, ha pénzt is szeretnél látni akkor ne ez legyen az az oldal ahol hamis adatokat közölsz :)
Így töltsd ki:
First name-vezeték név
Last name-kereszt név
Address line 1-lakcím(utca,ház szám)
City-város
State-megye
Postal code-irányítószám
Home Telephone-otthoni telefon de megadható mobil is, csak irj be valamilyen teloszámot

Itt jönnek a bejelentkezéshez szükséges adatok:
Email address-email cím(ez lesz a számlacímed)
az emailcímeddel tudsz a későbiekben bejelentkezni illetve az emaílcím alapján tudnak neked utalni.Olyan emailt válassz amit gyakran használsz, a bank nem spamol.
Password-jelszó
majd alá újra a jelszó
Itt következik két biztonsági kérdés és a rájuk adandó válasz, ha elfelejtenéd a jelszót ezekre kell majd válaszolni, valami nehezet válassz.
Márcsak kiválasztjuk hogy Yes ezzel elfogadtuk a szabályzatot és van egy kis kép, rajta karakterek ezt a felette lévő mezőbe ird be majd sign up.
Kész a számlád :) Mostantól a paypalra fizető cégeknek ezt az emailcímed kell megadni és ide küldik a pénzt.
A számlád összeköthető bankkártyáddal de simán bankszámlára is kikérhető a pénz utobbi 250ft-ba kerül.

Ez volt az első fejezet, a következőkben megismerkedünk a valóban fizető cégekkel, azzal hogy hogyan találjunk új cégeket és mit kell tennünk a pénzért.Nem lesz bonyolult :)

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr18317288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása