feb
2
 A minap már meg akartam írni de annyíra röhögtem hogy féltem valami nagyon csúnyát írok :D
 Na azt történt hogy szokásomhóz híven körbenéztem miújságvan gárdáéknál, visszacsatolták-e már az elvett területeket, vagy esetleg már le is rohanták szlovákiát vagy mitudom én :D Erre mit látok vagyis olvasok:
Közlemény! Elítéljük Demszky szélsőségesen rasszista megnyilvánulását!
Na mondom magamban: te Demszky tán csak nem két kátyut dobtál ki az agyonmagyar elé és orrabukott? :D
 Kiderűlt hogy a főpolgármester kiakarja tiltatni a fővárosból a gárdát :D Amire persze ők meg berágtak ugyhogy tessék kapaszkodni: A Magyar Gárda országos vezetése és budapesti szervezete vezetői értekezletén úgy döntött, hogy magyarellenes, kirekesztő, rasszista megnyilvánulásai, szakmai és emberi alkalmatlansága miatt Demszky Gábort vazallusaival egyetemben nem kívánatos személynek tekinti a fővárosban és az országban. :D Ez annyira LOL hogy fakóra olvastam az oldalon :D
 Itt kérek elnézést a Magyar Madártani Egyesülettől hogy a gárda egyesületi jogait az önök egyesületi jogaival vetettem össze.Összehasonlíthattam volna a Tápiószecsői Szarvasbogársétáltató egyesülettel is hiszen náluk sincs több joga ennek a khm... gárdának :D
 Vagyis az történt hogy Pistinek ráléptek a lábára és bosszúból felírta a budi falára hogy :
hüje a peti :D
Vagyis egy egyesület számára nemkívánatós Demszky, még jó hogy a nagy erkölcsi példaképek akarnak lenni miközben kiderült több vezetőüket is elitélték már fajtalankodásért meg mindenféle erőszakos dologért :D Most lazán nemkívánatos számukra a főpolgármester, nemhogy inkább örülnének, ha a fővárosban ennyire utálják öket akkor mehetnek le valami maffia falúba ahol burjánzik a bünőzés, most hallotam hogy valahol traktort loptak falun, lehet ott is kéne menetelgetni :D
 Ideje volna észrevenniük hogy az egész ország számára nemkívánatos a személyük és sehova nem kell félelemkeltő menetelgetés.A rendfentartás és bünmegelőzős kizárólag a rendőrség feladata!A kisebbségre tett megjegyzéseik pedig törvénysértőek, pont emiatt sürgető a feloszlatásuk.

 Ezúton a magyar békében együttélő emberek nevében nemkívánatosnak minősítem a magyar gárdát, annak tagjait és szimpatizánsait ebben az országban!

Ennyi történt, összeültünk és kész :D Demszky ugyis elfogja érni mert a többség rüheli az ilyen feketesereget...Aztán lehet visszamenni sirt gaztalanítani meg őrizni a hagyományt vidéken, persze csak addig mig fel nem oszlatják a díszes társaságot....
 Ámen!
 
Most jutott eszembe Hofi Géza egyik örök mondása:
"Ezekhez képest a háznélküli csiga egy gerincoszlop.
"
(ugye-ugye a büncselekményeket elkövetett vezetőtagok...)

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr88322356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Maradék- (törölt) 2008.02.03. 16:29:05

A Gárdások eddig semmi értelmeset nem csináltak. Rekláomzták hogy rendet tesznek megy hogy nem elsz több olaszliszka, aztán mit tettek? Ajándékozgattak, temetőt takarítottak meg parlagfüvet irtottak.

Ebből mi következik? Hogy aki a gárda ellen van, az a parlagfű mellett :D Ivartalanítani kéne minden allergiást. Hát nem?

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.03. 17:05:29

Itt kimoderáltam 2 hozzászólást mivel azok kimerültek a zsidózásban meg cigányozásban :D

idealist mit vártál? ez egy egyesület, nézd meg milyen jogokkal bír egy egyesület?Én azt nem szeretem mikor egy kisválalkozás rt-nek képzeli magát vagy Bélabá táskából olcsó órát árúl és azt gondolja magáról hogy középeurópa tölle függ.
Nagyon nem.
A világ ugy épül fel hogy törvények vannak amit be kell tartani, aki nemtudja betartani az szépen bezárják a hüvösre.
És tölem menetelgethetnek napesig attól még nem lesz olcsób a kenyér és nem fognak kevesebb autót lopni sem.
Vannak feladatok amiket hivatalos erre kijelölt személyeknek kell megoldania.
Láttál te engem beszaladni a parlamentbe sikitozva hogy mind bünöző? Ha látsz akkor majd szólj.
De addig én igenis tudom hogy milyen dolgokat tehetek meg mint ember és milyeneket mint egy szervezet tagja.
Ésha most a Rátóti Csíkotojásmelengető egyesület vezíre vagyok nyilván tudom hogy attol hogy ülök egy tökön még lökött vagyok.Csakha azt a tököt odaguritom valakinek a kertjébe és az nemtetszését fejezi ki, nem szajkozom hogy nekem meg nem tetszik hogy ott laksz ahol a tököm van :D
Ugye kedves gárda?

Továbbra is kimoderálom a cigányozásban és zsidózásban kimerülő hozzászólásokat, majdha egy épkézláb ember lesz aki észérveket is hozz akkor azt nem de addig az én asztalomra azt teszek amit ott elnézek, akár tetszik akár nem.
süti beállítások módosítása