feb
4
 Mennek bizony :) Heves röhögögörcs kerülget mikor némely értetlen ember nem tudja magában feldolgozni hogy léteznek olyan emberek is kishazánkban kiket nem lehet belerakni egy politikai fiókba és rátolni.Nem mindenki jobbos vagy balos, bizony van aki magasan tojik mindkét oldalra.Na ők azok akiknek nem igérgetések meg menetelgetések kellenek hanem észérvek.Nemlehet őket megvásárolni mosolyal meg jelképekkel.A jelképpekkel még senki nem lakott jól.Bizony-bizony, az élethez sok minden kell csak fiókok nem.
 Remélem sokan találkoztak már olyan szituációval mikor elégedetlenkedtek a jobboldal "munkájával" erre rögtön kaptak egy ,,liberális,kommcsi,balos" megnevezést, majd mikor a baloldal "munkáját" véleményezték, "jobbos,fideszes" jelzővel illették.
 Ha esetleg megszólalt hogy nem kellene köpködni ismeretlenül valakit azért mert cigány,zsidó vagy bármi más vallás vagy rassz szülötje illetve követője, rögtön cigánynak,zsidóbérencnek meg liderálisnak mondták :D
 No igen, mikor agymosott emberke beáll egy eszme mögé és gondolkodását a vegetatív szintre tapossa képtelen onantól megérteni hogy az ő világképén kivűl még kismillió másik létezik.Juteszembe pont az ilyeneket lökik előre a harcban golyófogónak, akik örömmel menetelnek egy őket is magasról lesajnáló eszme parancsára.
 Ha példának veszem azokat az elborult agyú tiniket kik szállasi(csupa kisbetű) képe elött pózolnak mert ez olyan divatos a 6. osztályban, vagy nagy hévvel lengetik a karjukat hitler
 képe elött, pontosan ennyire hülyék szerelnek magukra bombát és robbantják fel magukat a dzsihád nevében.Na puff.
 A történelem egy megtörtént dolog, sokan és sokféleképpen magyarázzák, de csak egy féle igazság van.És ha valaki nem érzi emberi lényében hogy nem lehet gyülölködve élni akkor valóban szüksége van valamire ami nála nagyobb és adott időben képes lánctalpai alá gyürni.Mert a karddal osztott béke mindig véres!
 Ha egy ember élne a földön ugyebár akkor nem volna háború vagy gyülölet, magamat ugye nemgyülölhetem.Deha legalább ketten élnek a földön már konfliktus is előfordulhat, ilyen az ember.Erre van egy nagyszerű megoldás az a neve hogy tolerancia.Vagyis szarna a saját kertembe járok és nem dobálom át a ganéjt a keritésen.Miért?Mert nekem sem esne jól ha a reggeli nyújtozkodás közepette egy barnamaci brummogna a pofámba.
 Márpedig  itt hol a baloldal hol a jobboldal dobja át a szart a kerítésen, és ami bosszantó hogy nem egymás kertjébe hanem a mi ketünkbe, azokéba akik nem kivánják mások kertjeit művelni.Mert nem kívánjuk!Nem kívánunk mindent elfogadni és nem kívánunk mindent tiltani sem.Úgy élünk ahogy nekünk tetszik és amit a jog nekünk meg is enged.
 Semmi mást nem teszünk csak betartjuk azokat a játékszabályokat amik kellenek a társasjáték normális műveléséhez.Ez a társasjáték az élet.
 Mikor reggel kimegyünk és barnamaci mosolyog piros masnival visszahajítjuk balra ha árpádsávos papírban akkor jobbra.Majd mikor meglátja az aktuális seggfej hogy visszahajították a ganéját mindjárt elkezd üvöltözni a másik oldalra miközbe észre sem veszi hogy a világon vagyunk.
 De mi tudjuk hogy itt vagyunk mert a ganémozgás meglehetősen megszaporodott mostanába.És ez a középrész az aki elfogja dönteni a vitákat, miért?Mert jelenleg a lakozzág 95%át tesszük ki!Hangsújozom: semmi mást nemakarunk csak azt hogy a szarát ne akarja senki mással takarítatni.Hogy ott végezze mindenki a dolgát ahol él.Hogyha rothadó alma esik le a fájáról ne hajitsa át nekünk mondván hozzánk tartozik...
 
 Mi itt európa végén együttélünk a más gondolkodású/vallású/rasszu emberekkel, vannak problémák de mi ezt megoldjuk a törvényes játékszabályok betartásával.
 Mert mi hagyjuk hogy azok az emberek dobálják a szarukat miközben már nem kellene eltürnünk, de tisztában vagyunk vele hogy még nekik is van valamihez joguk.Kizárólag ez akadályoz minket, az emberi öntudatunk, hogy ne lépjünk fel drasztikusabban.Márpedig ha sok szar repül, elöbb-utobb alá kell rendelnünk emberi értékeink a rendcsinálásnak.És akkor bár sérülnek jogok de végleg eltüntethetjük a szart a kertünkből.

 A gondokat nem jobb vagy baloldal oldja meg henem az emberek.A jobbosok vágják le a bal kezük a balosok meg a jobb kezük és lehet probálkozni egymás nélkül mit érhet el egy féloldalas ember...Semmi!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr40324760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Maradék- (törölt) 2008.02.04. 15:34:37

Én baloldalinak tartom magam, mégis kellenek nekem az észérvek. most akkor hogy is van ez?

Egyébként, már nem azért, de hol vannak az észérvek? Ki mondja ki őket és miért nem hallunk felőlük soha? Csak magunk csinálhatunk észérveket, ahhoz viszont érteni kell hozzá. De ha mindenki véleménye számít, az meg a liberalizmus, ami működésképtelen. Gondolom felesleges kifejteni miért.

Meg már kifejtettem.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.02.04. 17:32:06

Én inkább középen maradok, nem teszem le sehova a voksom mert mindkét tábor leteszi azokat a mocskokat az asztalra aminek az asztalon nincs helye.És ez abból fakad hogy egyik sem hajlandó engedni, egyik sem akar leülni tárgyalni a másikkal, illetve akkor akar ha amugy is alsóbb helyről kiabál fel mert bele szeretne szólni a dolgokba úgy hogy közben lejebb ül mondjuk a parlamentben.
Azis müködésképtelen ha a saját igazamon kivül nem létezik más mert az meg elnyomás.Megoldás csak a középutban lehet ahol nem azt nézi senki hogy az illető templomba jár vagy zsinagógába, hogy március 15.én kint van-e a kokárdája vagy nincs.Ahol nem nem attól lesz valaki magyarabb a másiknál hogy mennyire tud kiabálni meg ÁVO-sozni.Na a balt sem kell félteni mert ők meg szép csendben tesznek az átlagember alá, de nyilván ők a halkabbak.Nemis tudom hogy el kell-e zavarni a legyeket a perlamentből mert mindig csak éhesebbek jönnek.

-Maradék- (törölt) 2008.02.04. 18:09:28

A voksolás megint más, a mai magyar politika egy rakás szar. Itt nincs jobb meg bal, itt demagóg van meg ultrademagóg. Lehet válogatni. Azért még egyetérthetünk eszmével, és ezzel együtt is lehetünk inteligensek. Csudálatos emberi vonás

blasi2 2008.02.05. 18:15:18

az írással eggyütt értek,
sajnos túl sok a szemellenzős ember ,még legkissebb mértékig sem próbálnak toleránsak lenni
ott fennt pedig már lassan rájöhetnének hogy nem a homokozóban játszanak hanem magyarországal és az ott élőkkel
süti beállítások módosítása