feb
14
 Nemsokára az egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk évfordukóját tartjuk az 1948-49es forradalomét és szabadságharcét!Tudod ez az az ünnep mikor kirakjuk a nemzeti színű kokárdát és a tévében és rádióban is bemondják hogy hol és milyen megemlékezések lesznek.Még Petőfi versek is elhangzanak!
 Tavaly elöszőr láttam olyat hogy nemzeti ünnepet tesznek tönkre vandálok.Illetve hazudok mert 2006ban láttam már ilyet de azért a március 15 mégiscsak március 15...
Sok helyen olvastam hogy hol a jobb hol a bal oldal kezdett nagy szervezkedésbe, a jobboldaliak azt hiszik a nemzeti ünnep kapcsán az válik hirtelen magyarrá aki megfelelő távolságra tud követ hajigálni a bal oldal meg ellentüntetést szervez.Mindenki hirtelen össze akar fogni, meg gyülést szervezni, miközben a gyereket kiöntik a fürdővizzel együtt.
 Ez az ünnep nem róluk szól!Hanem azokról akikről megemlékezünk!
 Nem azért tüzünk ki kokárdát mert hirtelen magyarok lettünk vagy mert ezzel bármiféle politikai hovatartozást akarunk sugalni!Nemzeti színű zászlók nem azért lobognak holnap hogy futbalhuligánok sárban huzzák maguk után vagy pofájuk elé kössék.

 Aki holnap a nemzeti ünnepen kampányol a politikai gondolatai mellett nem magyar!
Nem lehet az mert nem tiszteli azokat akik a szabadságért haltak meg.Illyen mikor az 5perces néma gyázt is valaki mindig megtöri köhögéssel vagy nem tud nyugton maradni.Csak egy napot kérek, csak egyetlent mikor nem ugrik a két marhatábor egymásnak.


  Ezúttal énis felhívást teszek:
Mindenki aki békében szeretne ünnepelni az ünnepeljen békében.Ha kokárdát tüz ki azt tegye ideologiától mentessen, ha nem tűz ki akkor ne legyen büntudata.Tudom hogy lesz olyan aki dolgozni fog mert vannak szakmák ahol ilyenkor sem ál meg az élet, egy percre álljanak meg és emlékezzenek meg.Ha kimegy egy ünnepségre ami nem politikától hangos akkor menjen, ha nem megy és inkább a családjával tölti, játszon a gyerekkel, legyen a családjával.Ha egyedül van keresen egy társat, jó barátot akivel eltöltheti a napot.Ha dvd-nézésből áll az egész napja akkor sem lesz kisebb magyar ő sem.Csak tegyünk egy napra úgy mint amikor még nem akartak a nmzeti ünnepeinken minket bántani.

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr11338534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása