már
20
Van egy kedvenc is, szintén tegnap néztem a MR.Brooks c. filmet amit Kevin Costner jegyez mint főszereplő.Na őt utálom, viszont most tényleg alakított, nagyot.
A történet arról szól hogy van egy sorozatgyilkos aki egy köztiszteletben álló mintapolgár az életben és 2 éve nem gyilkolt.Éli a hétköznapjait és egyetlen ügy kapcsán sem merült fel a neve, hiszen elég inteligens ahhoz hogy ezt a fajta hobbyát elrejtse.
A két év szünet után felbukkan a gyilkos énje, aki külön szereplője is a filmnek, másik szinész játsza, így a párbeszédeikből ismerjük meg egy
 sorozatgyilkos gondolatait.
A film nem egyszerű és nehezen emészthető de jó.Nem megszokott hülye klissékből épitkezik, nem követ bevett fordulatokat, egyszerúen a saját stílusát hozza.Teszi ezt úgy hogy az ember odaragad a mozi elé és csak lesi a történéseket, és a vegyes érzéseket sem tudja feldolgozni.
Nagyszerú mozi, de túl jó ahhoz hogy bármilyen díjat is elnyerjen :(

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr23390116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása