aug
7

Bármi

| Szerző: flexsnake | 6:33 pm

 Bármi volt, bármi lesz az érzés soha nem változott.A kétségek sem írhatták felül, semmi.

Szeretlek jobban mint bármit a világon, de ez a szó is kevés hogy leírjam amit érzek.

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr5605574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilvia0930 2008.08.08. 07:04:19

Remélem nekem szól. Sajnálom azokat a vitákat, amik voltak. Hidd el, sosem volt szándékos egyik sem. Látod, feladok érted bármit. Míg nem ismertelek, egészen másfajta terveim voltak, de ha elmegyek, odaköltözöm, és lemondok a terveimről, az álmaimról és mindarról, amit itthon meg akartam valósítani, egy cseppet sem fogom áldozatnak érezni, sosem fogom bánni, mert fontosabb vagy bárminél és bárkinél. Az élet már csak rólad szól és csak veled van értelme. Nem is lehet azt leírni, hogy mennyire szeretlek, elég, ha súgja a szívem, és azt biztosan te is megérzed.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.08.08. 19:06:54

Érzem.Az álmok azért vannak hogy azokat magvalósítsuk, lehet együtt könnyeben sikerül.
Nem gondolom hogy szándékos volt, egy csomo dologra teljesen ugyanígy reagáltam volna, ezért is tudom hogy te vagy nekem a nagy Ő.
Szeretlek és szeretni foglak mindig.

Szilvia0930 2008.08.11. 07:01:45

Igen, én is szeretném. A legnagyobb boldogság lenne az életben, ha mindig együtt lennénk. Milliószor elmondtam már, hogy nem tudok és nem is akarok nélküled élni. Nekem is Te vagy a nagy Ő, és jobban szeretlek, mint valaha az életben bárkit.
süti beállítások módosítása