már
5

 Gondolom már minden ember tudja miről is van szó.

Jelentkezett egy személy, Benkő Győrgy, hogy információkat ad át a rendőrségnek a hunnia/magyarok nyilai terroristagyanús szervezetről. Hangfelvételeket készített beépülve közéjük.Ő jelenleg az ügy koronatanúja.

 Itt most előrebocsátom, elképzelhetőnek tartom, meg sem lepődnék ha bebizonyosodna butaházi és a többi bűnössége. Azonban van itt pár dolog, pontosabban egy nagy ami mellett nem tudok elmmenni szótlanul. Az ügy egyetlen koronatanúja tvben, újságban nyilatkozik az ügyről miközben hangfelvételeket juttat el az rtlhez. Aki már került valaha közelébe komoly nyomozásnak az tudja hogy folyamatban lévő nyomozásról a rendőrség nem beszél, csak előre kontrolált nyilatkozatokat enged ki. Sőt! Gyakran megtiltja a szemtanúknak a nyilatkozatot mert az a nyomozást hátrátatja. Egy koronatanút nem engednek nyilatkozni, úgy vigyáznak rá mint a hímes tojásra. Egyetlen esetben járnak el másképpen: ha valakire vadásznak.

 Ezt úgy hívják, kukac/csali. Arra kell, hogy egy személy aki a képbe került lépjen. Arra mutat hogy nincs elégséges bizonyíték a vádhoz, sem az elfogáshoz, vagyis tudod hogy az illető nyakig benne van de nincs ellene semmi. Na ilyenkor kidobod a csalit és várod, hogy lépjen. Ugye egy percig sem gondolta senki hogy Benkő nem áll védelem alatt? :) 

 Bizony, vaószínűleg ebben a pillanatban is félszáz rendőr tevékenykedik körülötte fedőposztban és arra vár hogy lépjen a a célszemély.

 

 Közben nézzük meg milyen válaszreakciók vannak. Egy párt lelkivilágát érinti ez szarul, a jobbikét, mivel ők a terroristagyanús bubi mellett kampányoltak sőt szavazócédulákat gyűjtöttek neki. Morvai lila fejjel meg a rá jellemző cinikus arckifejezéssel vigyorog. Békaszáj azt mondja a molotovkoktél az nem terror csak csínytevés, az egész bagázsból egy ember érzi véleményem szerint, hogy itt valami oltári nagy gebasz van. Vana nem nyilatkozik, már nem szól semmit a terroristagyanús személyről, ő azt mondja: Morvainak az a magánvéleménye hogy mit mond.  Azt is tudjuk hogy az egyik jobbikosnál lefoglaltak lőszereket amit állítólag szállított is a terroristáknak, sőt a hangfelvétel alapján részt is vett az egyik akcióban. Nos ez nem jó fényt vet az amúgy is már csak vegetáló szélsőséges pártra. És hihetetlen hogy azt kell mondjam, de egyedül Vonának esik le a tantusz, hogy mi a helyzet? Egyetlen megoldást tudok elképzelni, ha bejelenti a párt feloszlatását. Nemrég elhallgattatták a gárdistáikat, ez is egy visszavonulás volt. Azt giszem belátta, ez így nem mehet. Természetesen nem célzok senkire, és ugye nem is tudhatom ki az a személy aki elé bedobták a csalit, de ha lottóznék, gondolkodás nélkül tenném meg a számokat. Mert ugye a szelvényt már kitöltötték,. csak fel kell adni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr311811764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása