máj
23
Nem baj ha nemtudod hogyan működik, senki nem úgy születik, ha megkérdezed vagy nemérted, el fogják magyarázni.Akár 100szor egy nap 100 ügyfélnek.
Amire viszont nincs mentség:

1. -Itt állok egy órája de még nem hívtak! (Hazudni csúnya dolog, ráadásul kínos is.A sorszámon szerepel az időpont mikor a gép kiadta.Ha várni kell akkor várni kell az anyázástól csak hátrább kerülsz nem előre.)
2. -Kérem az igazgatót!(Neki is ugyanolyan színű sorszámot fog adni a gép, elötte is lesznek ügyfelek és ő sem tudja rábeszélni a gépet turpiságra.Gyere vissza holnap.)
3. -Nem müködik a gép!(Ha nincs rajta papír hogy rossz akkor müködik, ha a szerelő nincs könyékig benne akkor müködik. csak hülye vagy hozzá.Ez nem wc hogy rángatni kell, nem kell nyomkodni mint az őrült majd csodálkozni hogy a földig tolja a 100darab sorszámot...A kijelző rajta szintén nem arra való hogy hüvelykujjal betörd és csodálkozz...)
4. A kölködnek törd le a kezét ha hozzá ér mert arra hivatkozni hogy ,,csak" gyerek és játszik, elég szar...Mikor benyomkod egy csomó gombot egy csomó ügyfél idejét rabolja akikre egyenként várni kell és mivel nem jelentkezik majd a sorszámra addig mig el nem hívják mind te sem kerülsz sorba...
5. Ha több dolgot szeretnél intézni ne nyomkodd végig a gombokat mert egyszerre fognak mindenhova hívni és ezzel másokat tartasz fel.Neked is egyszerőbb ha megnyomod a legidőigényesebb dolgot és ott megkérdezed hogy a többit helyben meg tudják-e oldani.Sokszor megtudják, nyersz mindjárt egy csomó időt és nem kell szaladgálni sem, ja és nem fognak anyázni.
6. A várakozó ügyfelek száma is rajta szokott lenni, felesleges mindenkit kérdezgetni, ha hülye vagy és nem tudsz számolni hogy a számok hogyan növekednek, vigyél magaddal zsebszámológépet.Senki nem tudja megmondani mikor kerülsz sorba, lehet hogy egy elötted lévő ügyfél egy 5perces problémával jött, de lehet éppen egy hitelkérelmet bírálnak el neki és lesz fél óra...
7. Találd fel magad!Ha valamit nem értesz, vagy nem látod a táblát, menj közelebb, mindenhol van egy összesítő tábla ahol kiirják a számokat és a pultnak a számát ahová szólítottak.Nem, nincs ib nevű hely, az 16-os csak ilyen a digitális kiírás, kulcsot se kérj mert ezek pultok vagy ablakok, oda mész és kész.
8. -Van itt wc? (Egy boltban sincs wc, egy bankban sincs, és egy biztosítónál sem lesz, mert nem szarni jár oda az ember...)Ez nem igazán Ügyfélhívó téma de tipikus kérdés ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr70484318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neek Rivers 2008.06.09. 22:12:04

De néha annyit várattok, hogy kéne :D

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.06.27. 16:51:19

Nemhiszem hogy sokat kellene várni bankban mivel van egy várakozási idő aminél több nem lehet.Ha azt átlépik akkor kiossza a rendszer önkényesen valahova és kapkodhat az ügyintéző.El kell menni egy okmányirodába, na ott ha nem foglaltattál időpontot minimálisan 3óra a várakozási idő. Nálunk max 20perc

Szilvia0930 2008.07.07. 14:24:40

Na hát ezzel nem igazán értek egyet. Nekem pl. van az okmányirodában ismerősöm és egy percet sem kell várni, viszont ha bemegyek a bankba hiába van sorszámom, ott ülhetek mikulásig. Főleg mikor az előttem tökörésző, féllábbal a sírban lévő nyugdíjas tata nem tudja eltalálni, hogy ő most itt mit is szeretne valójában. Úgyhogy ez a téma relatív. Inkább telefonon intézem a banki ügyeimet. Bemenni csak oda mennék be, ahol te dolgozol. De ott se ügyeket intézni, maximum csak Téged.

flexsnake · http://flexsnake.blog.hu 2008.07.07. 20:51:30

Na az okmányirodában nálunk 3-4 ora a várakozás, a bankban max 10perc, ehhez van 36 pult :) Szóval pont másképpen müködikk itt. Engem intéznél? :D Hát benne vagyok :)

Szilvia0930 2008.07.08. 07:10:43

Nos nálunk az okmányirodában van vagy 20 pult. Igaz, hogy én protekciós vagyok és nekem nem kell egy percet sem várnom, de aki nem az, annak se kell túlzottan sokat. Viszont a bankban van összesen 4 pult és eddig még mindig órákat ültem ott. És amúgy igen, téged is szívesen intéznélek. Attól függ, hogy mit szeretnél. De nem hiszem, hogy lenne olyan, amire nemet mondanék. Mindenképpen sok nagy csók Neked!
süti beállítások módosítása