jún
28

Emlékszik még a régi jó ingyenes sms küldőkre? Idővel eltűntek. Azóta mindenki igyekszik úgy megoldani az sms-kérdést ahogyan tudja. Bár némely közösségi portálon vehetünk olcson smsküldési lehetőséget , de hát ki akar fizetni?

Ezt is sikerűlt megoldani!A http://wadja.com közösségi oldalon ingyenesen küldhetsz smst a világon bárhová, akár a saját számoddal is(persze egy ingyenes sms-kódküldés, oldalon beírás után). Üröm az örömben hogy az ingyenes sms 140 karakter lehet és a végére odabiggyeszti hogy ez bizony a wadjáról egy ingyenes sms. De ha akarjuk reklámnélkülit is vehetünk ami ezen az oldalon a legolcsóbb. Azt is nyomon követhetjük hogy az sms mikor ment el illetve hogy az sikeresen megérkezett-e.

Összeségében a wadja nem csak egy web 3as(minden egyben) alkalmazás, közösségi oldal hanem egy webes mobil is, hiszen akár a barátainkat fel is vehetjük a listára. Küldhetünk smst,oldalon üzenetet,mailt is nekik, cseveghetünk, ajándékokkal lephetjük meg őket. A magyar nyelvre fordítás folyamatosan alakul, de már most is elég egyértelmű a kezelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://flexsnake.blog.hu/api/trackback/id/tr231213443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása